Yleistä

Kilpasarjoja on kaksi: yleinen sekä naisten sarja. Yleiseen sarjaan osallistuvan joukkueen sukupuolijakauma saa olla mielivaltainen, kun taas naisten sarjan joukkueen tulee luonnollisesti koostua pelkästään kauniimman sukupuolen edustajista. Yleiseen sarjaan otetaan 64 joukkuetta ja naisten sarjaan ja hallitussarjaan kumpaankin 16 joukkuetta.

Joukkueet koostuvat yhteensä neljästä pelaajasta, joista yksi toimii joukkueen kapteenina ja samalla yhdyshenkilönä. Joukkueen pelaajia ei saa vaihtaa kesken turnauksen muuten kuin Force Majeuren sattuessa.

Kisat alkavat alkusarjoilla klo 9.30 alkaen. Alkusarjat käydään läpi neljän joukkueen lohkoissa. Lohkojen sisällä joukkueet pelaavat kutakin kolmea vastustajaansa vastaan. Lohkojen voittajat ja lohkokakkoset etenevät jatkokierroksille, jotka pelataan pudotuspeliomaisesti eli joissa otteluparien voittajat etenevät jatkoon. Naisten sarjassa on myös kolmen joukkueen lohkoja, joissa pelataan kaksinkertainen sarja. Myös näistä lohkoista pääsee kaksi parasta jatkoon. Viimeisen jatkokierroksen eli välierien häviäjät pelaavat pronssiottelun, jonka jälkeen ovat vuorossa finaalit.

Finaalien jälkeen teekkaritalo aukeaa kisaväelle 18:00 – 22:00 väliseksi ajaksi. Sauna lämpiää ja OPM+OPM -politiikka on voimissaan. Sauna sammuu ja talo sulkeutuu siis tasan klo 22:00, jonka jälkeen siirrytään jatkoille!

Yhteistyökumppanit