Yleistä

Kilpasarjoja on kolme: yleinen, naisten sarja sekä erillinen hallitussarja. Yleiseen sarjaan osallistuvan joukkueen sukupuolijakauma saa olla mielivaltainen, kun taas naisten sarjan joukkueen tulee luonnollisesti koostua pelkästään kauniimman sukupuolen edustajista. Yleiseen sarjaan otetaan 64 joukkuetta ja naisten sarjaan ja hallitussarjaan kumpaankin 16 joukkuetta.

Joukkueet koostuvat yhteensä neljästä pelaajasta, joista yksi toimii joukkueen kapteenina ja samalla yhdyshenkilönä. Joukkueen pelaajia ei saa vaihtaa kesken turnauksen muuten kuin Force Majeuren sattuessa.

Kisat alkavat alkusarjoilla klo 9.30 alkaen. Alkusarjat käydään läpi neljän tai kolmen joukkueen lohkoissa. Lohkojen sisällä joukkueet pelaavat kutakin vastustajaansa vastaan. Lohkojen voittajat ja lohkokakkoset etenevät jatkokierroksille, jotka pelataan pudotuspeliomaisesti eli joissa otteluparien voittajat etenevät jatkoon. Yleisessä sekä naisten sarjassa on myös kolmen joukkueen lohkoja, joissa pelataan kaksinkertainen sarja. Naisten sarjan lohkoista jatkoon pääsevät lohkojen voittajat ja kaikkien lohkojen parhaat pisteet saanut toiseksi sijoittunut. Viimeisen jatkokierroksen eli välierien häviäjät pelaavat pronssiottelun, jonka jälkeen ovat vuorossa finaalit.

Finaalien jälkeen teekkaritalo aukeaa kisaväelle 18:00 – 22:00 väliseksi ajaksi. Sauna lämpiää ja OPM+OPM -politiikka on voimissaan. Sauna sammuu ja talo sulkeutuu siis tasan klo 22:00, jonka jälkeen siirrytään jatkoille!

Yhteistyökumppanit