Valikko Sulje

Mitä, Missä ja Milloin?

Mitä?
World Cup of Kyykkä eli maailman pohjoisin akateemisen kyykän mestaruusturnaus.

Missä?
Oulun yliopiston välittömässä läheisyydessä. Kenttiä on Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolella yliopistoa. Katso kenttäkartta!

HUOM! Kenttäkartassa oleva alue A voi muuttua ennen kisojen alkua, tarkista kenttäsi tilanne kisatoimistosta kun haet kisakuoren!

Milloin?
Lauantaina 22.02.2020. Yleisen sarjan alkulohkot alkavat 9:00, hallitus- ja naistensarjojen alkulohkot alkavat vähän sen jälkeen [TBA].

Miten pääsen mukaan?
Voit ilmoittaa oman joukkueesi kisoihin ilmoittautumislomakkeella joka alkaa 8.1.2020. Linkki ilmoittautumiseen tulee osoitteeseen www.wcok.fi.

Mitä lysti maksaa ja mitä se sisältää
Osallistumisen hinta on 40 euroa ja se sisältää pelioikeuden, haalarimerkit sekä loppubileliput neljälle. Haalarimerkki toimii sisäänpääsynä loppubileisiin, ja sillä saa myös ilmaisen narikan.

Missä jatkot?
Mahdollisista jatkoista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa!

Voinko muuttaa joukkueen kokoonpanoa ilmoittautumisen jälkeen?
Kyllä. Lähetä kokoonpanomuutoksista sähköpostia osoitteeseen info(at)wcok.fi viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Jos ette ole vielä ilmoittaneet kaikkia pelaajia, tehkää se sähköpostiin saapuneen linkin kautta.

Muuta hyödyllistä tietoa kisoista:

Kisatoimisto ja kentät
Turnauksen keskuksena toimii kisatoimisto, joka sijaitsee yliopiston vanhan puolen pääsisäänkäynnin lähettyvillä, Agoran edessä. Lähin sisäänkäynti on ovi 2T. Myös ovi R on auki kisapäivän ajan. Yliopiston kartan löydät tästä. Toimiston sijanti on merkitty myös kenttäkartassa.

WC:t
Kisatoimiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös WC:t.

Ruokailu
Yliopiston Juvenesin ravintoloiden ruokalistat löytyvät esimerkiksi osoitteesta https://www.juvenes.fi/oulu.
Yliopiston tiloissa on myös Subway, ja Kaijonharjun ostoskeskuksessa useita eri ravintoloita eikä Linnanmaan Prisman pizzeriakaan ole kaukana.

Kulkuyhteydet

Yliopistolle pääsee Oulun keskustasta kätevästi busseilla nro 1,2,3,8, 48. Tarkemmat aikataulut löytyvät Google Mapsista ja tarkimmat Oulun joukkoliikenteestä. Huomioithan, että omille autoille on tapahtuman luonteesta johtuen tarjolla rajoitetusti pysäköintitilaa.