Valikko Sulje

Mitä, Missä ja Milloin?

Mitä?
World Cup of Kyykkä eli maailman pohjoisin akateemisen kyykän mestaruusturnaus.

Missä?
Oulun yliopiston välittömässä läheisyydessä. Kenttiä on Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolella yliopistoa. Katso kenttäkartta!

HUOM! Kenttäkartassa oleva alue A voi muuttua ennen kisojen alkua, tarkista kenttäsi tilanne kisatoimistosta kun haet kisakuoren!

Milloin?
Lauantaina 26.01.2019. Yleisen sarjan alkulohkot alkavat 9.30, hallitussarjan alkulohkot alkavat 11.00 ja naisten sarjan alkulohkot alkavat 11.30.

Miten pääsen mukaan?
Voit ilmoittaa oman joukkueesi kisoihin 18.1.2019 mennessä.

Mitä lysti maksaa ja mitä se sisältää
Osallistumisen hinta on 40 euroa ja se sisältää pelioikeuden, haalarimerkit sekä loppubileliput neljälle. Haalarimerkki toimii sisäänpääsynä loppubileisiin, ja sillä saa myös ilmaisen narikan.

Missä jatkot?
Finaalien jälkeen jatkopaikka Teekkaritalo aukeaa kisaväelle myöhemmin ilmoitettavana aikana. Sauna lämpiää ja OPM+OPM -politiikka on voimissaan.
Sauna sammuu ja matka kohti loppubileitä eli Ravintola Caioa alkaa klo 22 alkaen! Ovet avautuvat kello 22.00.

Voinko muuttaa joukkueen kokoonpanoa ilmoittautumisen jälkeen?
Kyllä. Lähetä kokoonpanomuutoksista sähköpostia osoitteeseen info(at)wcok.fi viimeistään 20.1. mennessä. Jos ette ole vielä ilmoittaneet kaikkia pelaajia, tehkää se sähköpostiin saapuneen linkin kautta.

Muuta hyödyllistä tietoa kisoista:

Kisatoimisto ja kentät
Turnauksen keskuksena toimii kisatoimisto, joka sijaitsee yliopiston vanhan puolen pääsisäänkäynnin lähettyvillä, Agoran edessä. Lähin sisäänkäynti on ovi 2T. Myös ovi R on auki kisapäivän ajan. Yliopiston kartan löydät tästä. Toimiston sijanti on merkitty myös kenttäkartassa.

WC:t 

Kisatoimiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös WC:t.

Ruokailu
Yliopiston Juvenesin ravintoloiden ruokalistat löytyvät esimerkiksi osoitteesta https://www.juvenes.fi/oulu.
Yliopiston tiloissa on myös Subway, ja Kaijonharjun ostoskeskuksessa useita eri ravintoloita eikä Linnanmaan Prisman pizzeriakaan ole kaukana.

Kulkuyhteydet

Yliopistolle pääsee Oulun keskustasta kätevästi busseilla nro 1,2,3,8. Tarkemmat aikataulut löytyvät Google Mapsista. Huomioithan, että omille autoille on tapahtuman luonteesta johtuen tarjolla rajoitetusti pysäköintitilaa.