Valikko Sulje

Mitä, Missä ja Milloin?

Mitä?
World Cup of Kyykkä eli maailman pohjoisin akateemisen kyykän mestaruusturnaus.

Missä?
Oulun yliopiston välittömässä läheisyydessä. Kenttiä on Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolella yliopistoa.

Milloin?
Lauantaina 25.02.2023.

Joukkueiden kisakuorten hakeminen alkaa lauantaina kello 8:30. Kuoret noudetaan kisatoimistosta, joka sijaitsee yliopiston pääsisäänkäynnillä, 2T-ovella heti sisään tullessa Agoran edessä. Yleisen sarjan joukkueiden on haettava kuoret VIIMEISTÄÄN kello 9:00, ja naisten- ja hallitussarjan joukkueiden kello 09:30.

Yleisen sarjan alkulohkot alkavat 9:30, naisten- ja hallitusarjan alkulohkot alkavat klo 11:00.

Miten pääsen mukaan?
Ilmoittautumisen kautta

Mitä lysti maksaa ja mitä se sisältää
Osallistumisen hinta on 40 euroa ja se sisältää pelioikeuden sekä neljä haalarimerkkiä.

Missä jatkot?
Teekkaritalolla WCOK pelaajille ja henkilökunnalle sauna. Oma pyyhe mukaan. Viralliset jatkoille Kaijonharjun Labraan siirtyminen talolta n. klo 23:30.

Voinko muuttaa joukkueen kokoonpanoa ilmoittautumisen jälkeen?
Kyllä. Lähetä kokoonpanomuutoksista sähköpostia osoitteeseen info(at)wcok.fi viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Jos ette ole vielä ilmoittaneet kaikkia pelaajia, tehkää se sähköpostiin saapuneen linkin kautta.

Muuta hyödyllistä tietoa kisoista:

Koronainfo

Kisatoimisto ja kentät
Turnauksen keskuksena toimii kisatoimisto, joka sijaitsee yliopiston vanhan puolen pääsisäänkäynnin lähettyvillä, Agoran edessä. Lähin sisäänkäynti on ovi 2T. Myös ovi R on kisatoimiston lähellä. Yliopiston ovet 2T ja R ovat auki kisapäivänä klo 08-15, joten klo 15.00 jälkeen käynti on vain ovesta 2T jolloin joku henkilö kisatoimistosta tulee avaamaan oven.

Yliopiston kartan löydät tästä.

Palkintojenjako
Palkintojenjako suoritetaan Finaalikentällä klo 17:30-18.00.

WC:t
Kisatoimiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös WC:t.

Ruokailu
Yliopiston ravintola Napa on auki kisapäivänä, lisäksi Yliopistolta löytyy Subway ja Kaijonharjun ostarilta löytyy Pizzeria Baabel ja kiinalainen ravintola Little Dragon sekä K-supermarket josta saa lounasta. Linnanmaan Prismaan on myös suhteellisen lyhyt matka. Wolt ja Foodora toimittavat ruokaa normaalisti. Ruokatauko on yleisessä sarjassa 12.00 (tai 12.30 lohkotilanteesta riippuen) –  13.30. Naisten- ja hallitussarjassa  ruokatauko on ennen kello 13.00 alkulohkojen jälkeen.

Kulkuyhteydet
Yliopistolle pääsee Oulun keskustasta kätevästi busseilla nro 1,2,3,8, 48. Tarkemmat aikataulut löytyvät Google Mapsista ja tarkimmat Oulun joukkoliikenteestä. Huomioithan, että omille autoille on tapahtuman luonteesta johtuen tarjolla rajoitetusti pysäköintitilaa.