Valikko Sulje

Mitä, Missä ja Milloin?

Mitä?
World Cup of Kyykkä eli maailman pohjoisin akateemisen kyykän mestaruusturnaus.

Missä?
Oulun yliopiston välittömässä läheisyydessä. Kenttiä on Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolella yliopistoa. Kilpasarjan kentät koillispuolen parkkipaikalla, Yliopistokadun ja Kaitoväylän risteyksen vieressä.

Milloin?
Lauantaina 24.02.2024.

Joukkueiden kisakuorten hakeminen alkaa lauantaina kello 8:00. Kuoret noudetaan kisatoimistosta, joka sijaitsee yliopiston pääsisäänkäynnillä, 2T-ovella heti sisään tullessa Agoran edessä. Yleisen sarjan joukkueiden on haettava kuoret VIIMEISTÄÄN kello 8:45, ja naisten- ja hallitussarjan joukkueiden kello 09:00. Kilpasarjan joukkueiden 10:10

Yleisen sarjan alkulohkot alkavat 9:30, naisten- ja hallitussarjan alkulohkot alkavat klo 9:30. Kilpasarjan alkulohkot alkavat 10:40.

Miten pääsen mukaan?
Ilmoittautumisen kautta

Mitä lysti maksaa ja mitä se sisältää
Osallistumisen hinta on 40 euroa. Se sisältää pelioikeuden, sekä neljä jatkolippua ja haalarimerkkiä.

Missä jatkot?
Jatkobileitä juhlitaan illalla Kantakrouvissa (Uusikatu 23) klo 21 alkaen. Jatkolippuja on saatavilla Kide.appista. Pelien jälkeen lämmittely/etkoilusauna Teekkaritalolla, Kalervontie 7.

Voinko muuttaa joukkueen kokoonpanoa ilmoittautumisen jälkeen?
Kyllä. Lähetä kokoonpanomuutoksista sähköpostia osoitteeseen info(at)wcok.fi viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Jos ette ole vielä ilmoittaneet kaikkia pelaajia, tehkää se sähköpostiin saapuneen linkin kautta.

Kisatoimisto ja kentät
Turnauksen keskuksena toimii kisatoimisto, joka sijaitsee yliopiston vanhan puolen pääsisäänkäynnin lähettyvillä, Agoran edessä. Lähin sisäänkäynti on ovi 2T.  Yliopiston  2T ovi on auki kisapäivänä klo 08-15, joten klo 15.00 jälkeen käynti on vain ovesta 2T jolloin joku henkilö kisatoimistosta tulee avaamaan oven.

Yliopiston kartan löydät tästä.

Palkintojenjako
Palkintojenjako suoritetaan Finaalikentällä pelien päätyttyä.

WC:t
Kisatoimiston välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös WC:t.

Ruokailu
Kisapäiväksi Yliopiston eteen on tilattu Terwa Foodtruck jonka palveluita suositellaan käytettävän. Yliopiston ravintola Napa on myös auki kisapäivänä. Lisäksi Yliopistolta löytyy Subway ja Kaijonharjun ostarilta löytyy Pizzeria Baabel ja kiinalainen ravintola Little Dragon sekä K-supermarket josta saa lounasta. Linnanmaan Prismaan on myös suhteellisen lyhyt matka. Wolt ja Foodora toimittavat ruokaa normaalisti. Ruokatauko on yleisessä sarjassa 12.00 –  13.00. Naisten- ja hallitussarjassa  ruokatauko on 12.30 – 13-30 alkulohkojen jälkeen. Kilpasarjassa ruokatauko alkulohkon jälkeen 14.00 – 15.00.

Kulkuyhteydet
Yliopistolle pääsee Oulun keskustasta kätevästi busseilla nro 1,2,3,5 ja 8. Tarkemmat aikataulut löytyvät Google Mapsista ja tarkimmat Oulun joukkoliikenteestä. Huomioithan, että omille autoille on tapahtuman luonteesta johtuen tarjolla rajoitetusti pysäköintitilaa.

Jatkoille pääsee kutakuinkin samoilla bussilinjoilla. Teekkaritalolta kätevimmät yhteydet ovat linjat 1, 2 ja 5

Onko tapahtumassa lakkilupaa oululaisille Teekkareille?
On